Terug

HAS green academy

The HAS will contribute by (qualitative and quantitative) research with food professionals and consumers. Also, education materials will be developed for the food sector.

Learn more about HAS green academy on the website.

MoSIN members uitklapper, klik om te openen

Dr. Sylvie Huybers 

Lecturer and scientist Nutrition and Health at the HAS green academy. She has a background in biomedical health sciences with a focus on digestion & absorption, plant-based & health and consumer studies. 

Dr. ir. A.J.C. Roodenburg

Associate professor (lector) Nutrition and Health with expertise in the food environment and consumer studies.

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?
Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.

Contact us

  • University Medical Center Utrecht (UMCU)
  • Heidelberglaan 100
  • 3584 CX Utrecht
  • Maastricht University (UM)
  • Minderbroedersberg 4-6
  • 6211 LK Maastricht 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies Deze website toont video’s van o.a. YouTube. Dergelijke partijen plaatsen cookies (third party cookies). Als u deze cookies niet wilt kunt u dat hier aangeven. Wij plaatsen zelf ook cookies om onze site te verbeteren.

Lees meer over het cookiebeleid

Akkoord Nee, liever niet