Back

Participants Wanted for Allergen Monitoring Survey! (Dutch)

Deelnemers gezocht voor enquête over allergenenmonitoring

Werkt u in de voedingsindustrie binnen kwaliteitszorg, productontwikkeling of communicatie? Wij willen graag leren van uw praktijkervaring!

Als onderdeel van WP2 van MoSIN en in samenwerking met studenten van HAS Green Academy voert Mirte Florie een enquête uit naar het monitoren van voedselallergische reacties en PAL-regelgeving.


Uw deelname draagt bij aan:
        • Verbeteren van toekomstbestendige voedselveiligheid
        • Verminderen van gezondheidsrisico’s voor allergische consumenten

Wilt u uw inzichten delen?

➡️ Ga naar de enquête

Met de inzichten uit dit onderzoek wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een Post-Market Monitoring systeem om nieuwe allergenenrisico’s vroegtijdig te signaleren en te verminderen. Zeker nu er steeds meer gebruik gemaakt wordt van nieuwe eiwitbronnen zoals insecten, peulvruchten en algen is uw input hierbij van groot belang!

Goed om te weten:
        • Deelname duurt ongeveer 10 minuten
        • Deelname kan volledig anoniem plaatsvinden
        • Aan het einde van de vragenlijst kunt u vrijwillig uw contactgegevens achterlaten als u openstaat voor deelname aan een verdiepend interview

Het delen van deze oproep binnen uw netwerk wordt zeer gewaardeerd!

---------------------------------------------------------------------------------

English translation 

Participants Wanted for Allergen Monitoring Survey!

Do you work in the food industry quality assurance, product development, or communications? We would love to learn from your practical experience!

As part of WP2 of MoSIN and in collaboration with students from HAS Green Academy, Mirte Florie is conducting a survey on monitoring food allergic reactions and PAL (Precautionary Allergen Labelling) regulations.

Your participation will contribute to:
          • Improving future-proof food safety
          • Reducing health risks for allergic consumers

Would you like to share your insights?
➡️ 
Please fill out the survey. (only available in Dutch)

The insights gathered from this research will support the development of a Post-Market Monitoring system to detect and mitigate emerging allergen risks at an early stage. Your input is especially important as more new protein sources, such as insects, legumes, and algae, are being introduced into our food system!

Good to know:
      • Participation takes approximately 10 minutes
      • Participation can be completely anonymous
      • At the end of the survey, you can voluntarily leave your contact details if you are open to participating in a follow-up interview

Sharing this invitation within your network would be greatly appreciated!

Contact us

  • University Medical Center Utrecht (UMCU)
  • Heidelberglaan 100
  • 3584 CX Utrecht
  • Maastricht University (UM)
  • Minderbroedersberg 4-6
  • 6211 LK Maastricht 

This website uses cookies

This website uses cookies This website displays videos from, among others, YouTube. Such parties place cookies (third-party cookies). If you do not want these cookies, you can indicate that here. We also place cookies ourselves to improve our site.

Read more about the cookie policy

Agree No, rather not